Victron Smart Solar MPPT regelaar 100 - 30

Printen
Smart Solar MPPT regelaar.Haal het maximale uit uw panelen met deze regelaar dankzij de geavanceerde Maximum Power Point Tracker
Uitgerust met Dongle. Via de gsm blijft u op de hoogte van hoe het systeem werkt en hoe vol de accu is.
Prijs
Verkoopprijs€ 239,00
Beschrijving

Deze geavanceerde lader van Victron haalt het maximale uit uw zonne-panelen. De geïntegreerde ''Ultra Fast Maximum Power Point Tracker'' (MPPT) meet op een intelligente manier op welke manier de panelen het meeste vermogen leveren, en zorgt er vervolgens voor dat dit maximale vermogen ook daadwerkelijk de accu in gaat. In vergelijking met de standaard PWM controllers levert dit tot 30% meer energie, in vergelijking met tragere MPPT regelaars is dit tot 10% meer. 
Daarnaast zijn deze regelaars uitgerust met het BatteryLife algoritme, dat de laadstatus van de accu''s nauwgezet in de gaten houdt. Dit algoritme weet precies wanneer er teveel stroom uit de accu wordt gehaald en sluit de verbruikers vervolgens af. De regelaar houdt zelfs rekening met het gebruik van de voorgaande periode, om op die manier de accu het best te onderhouden.
De elektronische componenten zijn beschermt tegen de omgeving omdat ze geheel in hars zijn gegoten. Bovendien bevat de regelaar een ompolingsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging. 
Let Op:

Maximaal paneel vermogen bij 12volt 440Wp. en bij 24 volt 880Wp.

Maximaal ingang voltage is 100v.

Technische Specificaties Regelaar Technische Specificaties Regelaar
Beveiligingsgraad Behuizing
IP 22
Maximale laadstroom
70 A
Voltage Systeem
12V & 24V
Maximale Kabeldikte Aansluitpunten
35 mm2
Afmetingen
Breedte
160 mm
Hoogte
350 mm
Diepte (mm)
135 mm