Victron MPPT regelaar 100-15A

Printen
Haal het maximale uit uw panelen met deze regelaar dankzij de geavanceerde Maximum Power Point Tracker
Prijs
Verkoopprijs€ 125,00
Beschrijving

Deze geavanceerde lader van Victron haalt het maximale uit uw zonne-panelen. De geïntegreerde ''Ultra Fast Maximum Power Point Tracker'' (MPPT) meet op een intelligente manier op welke manier de panelen het meeste vermogen leveren, en zorgt er vervolgens voor dat dit maximale vermogen ook daadwerkelijk de accu in gaat. In vergelijking met de standaard PWM controllers levert dit tot 30% meer energie, in vergelijking met tragere MPPT regelaars is dit tot 10% meer. 
Daarnaast zijn deze regelaars uitgerust met het BatteryLife algoritme, dat de laadstatus van de accu''s nauwgezet in de gaten houdt. Dit algoritme weet precies wanneer er teveel stroom uit de accu wordt gehaald en sluit de verbruikers vervolgens af. De regelaar houdt zelfs rekening met het gebruik van de voorgaande periode, om op die manier de accu het best te onderhouden.
De elektronische componenten zijn beschermt tegen de omgeving omdat ze geheel in hars zijn gegoten. Bovendien bevat de regelaar een ompolingsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging. 
Let Op:

 

Maximaal paneel vermogen bij 12volt 200Wp. en bij 24 volt 400Wp.

 

Maximaal ingang voltage is 100v.

Overige specificaties
Beveiligingsgraad Behuizing
IP 65
Maximale laadstroom
15A. A
Maximale verbruikersstroom
15A A
Maximale Kabeldikte Aansluitpunten
35 mm2
Voltage Systeem
12V & 24V