SolarFridge Set 65-i-Plus

Printen
Compleet SolarFridge Systeem met een groter daglichtpaneel, regelaar, accu, koelkast (65 Liter) en aansluit- en montagematerialen.
Geschikt om te koelen op zonne-energie.
Prijs
Verkoopprijs€ 1269,00
Selecteer uitvoering Tooltip

Beschrijving

Dit complete SolarFridge systeem bestaat uit een daglichtpaneel, regelaar, accu, koelkast en aansluit- en montagematerialen. Hiermee heeft u dus alles in huis om via zonne-energie te koelen. Alle onderdelen in het systeem zijn zo op elkaar afgestemd dat u er bijna geen omkijken meer naar heeft. 

Net iets meer ruimte voor uw dagelijkse boodschappen. Doordat het middelste rekje gedeeltelijk is op te klappen, is de gekoelde ruimte flexibel inzetbaar. Flessen passen zowel verticaal als horizontaal in de kast. De inhoud van de koelkast is 65 liter, met inbegrip van het compacte vriesvakje. De deur is uitgerust met magneetafdichting en deurvergrendeling. Naar wens kan de deur linksdraaiend of rechtsdraaiend gemonteerd worden. De interieurverlichting gaat aan wanneer de deur geopend wordt.

Het daglichtpaneel heeft een nominaal vermogen van 130Wp. Hiermee kunt u wekelijks gemiddeld 3640 Wh aan energie verbruiken. 

De bijbehorende laadstroomregelaar is een PMW  VS1024AU regelaar, geschikt voor een maximale laadstroom van 10 ampère. Op de digitale display kunt u zien of het systeem werkt en hoe vol de accu is  U kunt hiermee bijvoorbeeld aflezen wanneer er een laadstroom is, of wanneer de accu leeg dreigt te raken. Tevens heeft deze regelaar 2 usb aansluitingen voor het opladen van div. apparatuur. De regelaar bevat een over- en onderlaadbeveiliging, terugloopbeveiliging en electronische kortsluit- en ompoolbeveiliging.

De accu is volledig onderhoudsvrij en heeft een werkspanning van 12V en een capaciteit van 100 Ah. Bij deze zogeheten AGM-accu is de vloeistof vervangen door een vezelnetwerk, waardoor onderhoud niet nodig is. Tevens is de accu 180° kantelbaar. Deze droge accu is zeer geschikt voor cyclisch gebruik en mag binnen geplaatst worden.

De bijbehorende montageset (Montageset A) bestaat uit vier aluminium Z-beugels waarmee u het zonnepaneel op het dak kunt monteren. Tevens bevat de set tien meter kabel (2 x 4 mm2), kabelogen en een zekeringhouder met zekeringen De kabel is vrij inzetbaar tussen paneel, regelaar en accu en eventueel te gebruiken voor het aansluiten van verbruikers. De kabelogen zijn benodigd om de kabel op de accupolen aan te kunnen sluiten. De zekering wordt tussen accu en regelaar geplaatst. Het systeem  wordt geleverd met een duidelijk installatieschema.

Voor het aansluiten van de koelkast op de accu wordt 5 mtr. snoer 2 x 10mm² meegeleverd incl zekeringhouder en zekeringen. 

Als alternatief montageset A, kunt u ook voor set B kiezen. De vier Z-beugels worden dan vervangen voor zwarte kunststof hoek spoiler-profielen. 

Bij al onze pakketten ontvangt u een duidelijk installatie schema !

Voor nadere technische informatie en omschrijving klikt u op het betreffende product.