Aluminium LPG tank 27Ltr. Keuring 2019!!

Printen
Super lichtgewicht LPG tank. NU MET INHOUDMETER!!!
Deze tank heeft een afneembare vulnippel.
Prijs
Verkoopprijs€ 269,00
Beschrijving

Een van de grote  voordelen  van deze aluminium LPG flessen is het gewicht van niet meer dan 6,6 kg. Een stuk makkelijker te hanteren dan de stalen varianten van zo''n 14 kg (leeg gewicht!). De LPG flessen zijn voorzien van een LPG vulklep met 80% stop u kunt de fles dus nooit te vol vullen. 

De aluminium LPG gasfles is daarnaast voorzien van een gasafnamekraan met buiten- of binnendraad. Een veerveiligheid / overdruk ventiel bevindt zich in de afnamekraan, zodat de fles kan niet ontploffen. Het handvat (de kraag) is eventueel te demonteren, en de flessen zijn uitgerust met een inhoudsmeter.

 

Kenmerken:
Totale inhoud: 27L
LPG vulling: 22L (80 % vulling)
Gewicht niet gevuld 6 .6 Kg | vulling 11 kg
Afmetingen: 625 mm hoog (incl. kraag) diameter 300 mm

Elke Aluminium LPG Gasfles is getest tot een druk van 20 bar, de werkdruk is ongeveer 4 bar.

De Lichtgewicht aluminium LPG Gasflessen zijn standaard voorzien van zijvul aansluiting

5 JAAR GARANTIE.

Lichtgewicht LPG dampgastank met afneembare kraag en afneembare zijvulaansluiting zodat er ook eventueel een buitenvuller op aan gesloten kan worden.Deze aluminium gascylinders zijn hervulbaar met LPG en butaan of propaan. Zeer handig en goedkoop in gebruik voor uw caravan/camper en boot.
Alle apparatuur die op butaan/propaangas werkt functioneert ook prima op LPG zoals u koelkast, de kachel , gasstel,De apparatuur wordt met dezelfde drukregelaar aangesloten. 

 De LPG tank is ook veel veiliger dan de normale omruil gasfles: Er zit n.l. een 80% vulbegrenzer op de tank die er voor zorgt  dat de fles nooit meer dan 80 procent gevuld kan worden.
Daarnaast is er een overdruk beveiliger. Deze zorgt ervoor dat de fles niet ontploft maar afblaast als de druk in de fles te hoog zou worden
De LPG gastank is ook zeer praktisch als je met camper of caravan in het buitenland bent en gas nodig hebt. 
Nu is het zo dat de Nederlandse ruilflessen niet gevuld of geruild worden in Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Portugal, Noorwegen en Finland enz.
Met de LPG gastank zult u dat probleem niet hebben.Je hoeft nooit lang te zoeken naar een lokale pomp. (denk aan het anwb boekje).
Zo komt u nooit meer thuis met gasflessen uit het buitenland. 
Standaard is er de Nederlandse vul aansluiting op de flessen gemonteerd. Voor sommige landen in Europa heeft u een andere aansluiting nodig. Speciaal daarvoor is de Europa vulnippel set. Met deze nippels kunt u in heel Europa terecht.  Deze LPG gastank mag alleen ! rechtopstaand gebruikt en gevuld worden. De gastank mag wel liggend getransporteerd worden  (mits de afnamekraan dicht geschroefd is).
 De kraag is demontabel waardoor de lpg gasfles makkelijk in elke gelegenheden te plaatsen is.De 27 Liter is vergelijkbaar met de grijze 11 kg propaan gasflesDe LPG gas cylinders zijn TÜV gekeurd. Herkeuring na 10 jaar. 
Afmetingen
Hoogte
625 mm
Gewicht
6.3 kg
Diameter
300 mm